Vietnamese gerechten gewoon thuis laten bezorgen

 

Als je graag Vietnamese gerechten Rotterdam eet dan kan je deze heel gemakkelijk online bestellen en gewoon thuis laten bezorgen. Op deze manier kan je gewoon lekker aan je vertrouwde keukentafel genieten van de heerlijke smaken van de Vietnamese keuken. Vaak vind je bij een Vietnamees restaurant ook gerechten terug uit andere Aziatische landen. Het mooiste alleen aan de Vietnamese keuken is dat er een bepaalde balans qua smaken terug te vinden is in de gerechten die je niet snel in een andere Aziatische keuken terugvindt. Om deze reden genieten veel mensen van een heerlijk Vietnamees gerecht en blijven ze terugkomen om meer opties uit te proberen.

 

Waarmee onderscheidt de Vietnamese keuken zich?

Vietnamese gerechten onderscheiden zich vooral doordat er veel verse groenten in worden gebruikt. Je kan hierbij denken aan het bekende gerecht Pho. Dit is een lichte bouillon die met anijs of munt wordt gekruid. Hier kan dan eventueel vervolgens groente, vis of vlees aan worden toegevoegd. Je vindt dit gerecht zeker terug op de menukaart van een Vietnamees restaurant. Daarnaast heb je nog veel meer opties om uit te kiezen. Je kan hierbij denken aan noodles, soepen, sandwiches, vleesgerechten, spring rolls, visgerechten en verschillende desserts. Ook kan je vaak kiezen voor meerdere kleine hapjes om zo in een maaltijd meerdere smaaksensaties te beleven en kennis te maken met de Vietnamese keuken.

 

Typische Vietnamese gerechten

Er zijn vele Vietnamese gerechten waar je uit kan kiezen zoals verschillende loempia’s, verschillende soepen, gerechten met noedels of rijst, Vietnamese pannenkoeken en verschillende toetjes. Je kan bij de soepen onder andere denken aan noedel soep met kip, rundvlees, zeevruchten of groentes. Ook staat er vaak een Chinese Wonton soep op het menu en een kerriesoep.  Gerechten met noedels of rijst worden geserveerd met spek, kipfilet, kipkerrie, groentes, loempia’s en garnalen. Als toetje vind je gerechten terug zoals vers fruit, bananenpudding, koffiepudding, ijs of rijstcake.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *