Uit eten Utrecht

Wanneer je heerlijk even uit eten wilt,  dan kun je altijd terecht bij het gezelligste en leukste restaurant in en rondom Utrecht. Bij de Kleine Baron kun je namelijk elke dag verse en prachtige gerechten kiezen om zo een gezellige en culinaire avond mee te kunnen maken. Het enthousiasme dat het persooneel heeft voor het eten is heel duidelijk aanwezig en het restaurant ademt een prettige sfeer uit. Zo ben je even weg uit de dagelijkse sleur. je kunt hier kiezen uit verschillende gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een stukje zalm dat op de huid is gegrild of een malse biefstuk. Elk gerecht bevat de meest verse lokale ingrediënten. Zo geniet je van lekkernijen in echte Utrechtse stijl! Wat is er mooier dan een ontspannen avond door te brengen met vrienden, familie of partners onder het genot van een biertje, wijntje of (als je de BOB bent) een glas fris.

Lunchen in Utrecht

Ook voor een gezellige en smaakvolle lunch kun je terecht in Utrecht. Met een goed gevulde kaart waaruit je kunt kiezen uit een diverse selectie van broodjes en warme en joude gerechten vind je altijd iets wat je lekker vind. Zo maak je van je lunch een moment om even weg te zijn van de dagelijkse bezigheden en zit je niet weer met je broodtrommel op kantoor! Ook voor je zakelijke lunch of voor een grote groep ben je hier aan het juiste adres!

High tea

Kun je niet kiezen tussen een lunch of een diner? Dan heb je altijd nog de mogelijkheid om er lekker tussenin te gaan zitten en te kiezen voor een gezellige High tea. In de kleine baron krijg je een assortiment van zoetigheden en hartige hapjes voorgeschoteld met daarbij een ruime keuze uit verschillende soorten thee. Je bent altijd verzekerd van de beste en meest duurzame lokale producten bij deze high tea. Dat is net even dat beetje extra wat je krijgt! Zo sluit je de middag ontspannen en gezellig af met je vriendinnen of als gezellig teamuitje met je collega’s.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *