Brood kopen bij de Marokkaanse bakker

Als je graag Marokkaanse lekkernijen of brood eet dan zit je bij de Marokkaanse bakker Roosendaal goed. Bij deze bakkerij Roosendaal worden alle Marokkaanse tradities tot op de dag van vandaag nog in ere gehouden. Bij Marokkaanse broden kan je denken aan Khobz of Harcha. Khobz wordt door de bakker Roosendaal gemaakt met griesmeel en vers gebakken in de eigen oven. Dit type brood wordt meestal gegeten met een warme maaltijd. Als je liever zoeter brood hebt wat je als tussendoortje eet dan is Harcha een goede keuze. Dit brood is heerlijk om te dippen in honing om een geweldige smaaksensatie te geven.

Andere soorten gerechten van de Marokkaanse bakker

Bij de Marokkaanse bakker kan je ook terecht voor moderne varianten van brood en lekkernijen die gemaakt zijn met van origine Marokkaanse producten. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan lekkere pizzapunten die vers gemaakt zijn met echt Marokkaans brood. De pizza’s worden besmeerd met zelfgemaakte saus en vervolgens worden ze belegd met vlees, vis en / of groente. Als topping vind je er nog verse kruiden op terug zoals peterselie of koriander. Smullen maar! Uiteraard kan je er ook terecht voor andere Marokkaanse broden en lekkernijen om van te genieten.

Hoe vind je een goede bakkerij die gespecialiseerd is in Marokkaanse producten?

Om te beginnen kan je eens rondvragen in je persoonlijke netwerk. Vaak is er wel een vriend, familielid of kennis die graag een blokje omrijdt om heerlijke Marokkaanse lekkernijen of brood te kopen bij een goede bakker. Daarnaast vind je soms op de grotere weekmarkten ook brood uit Marokko terug. Als dit niks oplevert dan is Google je grootste vriend. Begin maar met typen waar je naar opzoek bent en voor je het weet heb je de dichtstbijzijnde resultaten te pakken. Een Marokkaanse bakker is vaak in je omgeving te vinden, ondanks dat je dit misschien helemaal niet wist.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.