3 dingen om te onthouden wanneer u noten koopt:

 

Noten zijn erg populair onder voedingsdeskundigen vanwege hun gezondheidsvoordelen. Noten zitten boordevol eiwitten, gezondheidsvoordelen en verminderen het risico op hartaandoeningen. Maar om de voordelen van noten te maximaliseren, moet u noten kopen die vers en biologisch zijn.
Om er zeker van te zijn dat u het meeste uit noten haalt, volgen hier drie tips om te onthouden:

Koop Raw Nuts:

Koop altijd rauwe noten. Want als je geen rauwe noten koopt, worden de noten geroosterd en gezouten. Als je geroosterde noten koopt, verliezen ze een deel van hun waardevolle mineralen en andere voedingsstoffen. Er is een kans dat je je noten gaat roosteren. Maar als u rauwe noten koopt, is deze tot die tijd vers. Het is ook een goed idee om noten te kopen die ongezouten zijn, omdat ze veel natrium bevatten. Koop altijd rauwe noten om er zeker van te zijn dat je het meeste uit noten haalt.

Koop verse noten:

Noten die niet vers zijn, bevatten weinig eiwitten en kunnen ongezond zijn. Noten kunnen smaakloos zijn als ze lange tijd worden bewaard. Koop daarom altijd verse noten. Het kopen van verse noten kan echter lastig zijn, omdat het heel goed is om te begrijpen of de noten vers zijn door er gewoon naar te kijken. De beste manier om erachter te komen of de noten vers zijn of niet, is door er een te proeven. Als de noten donker van kleur zijn en beschimmeld worden, zijn ze niet meer geschikt.

Het bewaren van noten is de sleutel:

Na het kopen van verse en rauwe noten, is de volgende belangrijke stap om de noten op de juiste plek te bewaren. Zoals je weet, bevatten noten olie, dus ze kunnen ranzig zijn als ze niet op de juiste manier worden bewaard. Bewaar de noten in de koelkast in een luchtdichte verpakking. Het houdt de noten vers en gezond. Zo kun je ze negen tot twaalf maanden bewaren.

Conclusie:

Om van alle voordelen van noten te profiteren, moet u deze tips onthouden wanneer u de volgende keer noten koopt!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *